Γενικά 

H παρούσα ιστοσελίδα περιλαμβάνει το ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop), της εταιρείας με την επωνυμία «sakt clothing» με (ΑΦΜ 158656338, ΔΟΥ Αγίου Νικολαου εφεξής αναφερόμενη, που εδρεύει στον Αγιο Νικόλαο Κρήτης  οδός Κνωσσου 16 το 72100 τηλ. 2841090694, 28410 21488 e-mail: [email protected] για την κατά το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, με δυνατότητα ενημέρωσης για τα προσφερόμενα προϊόντα, καθώς και πραγματοποίησης αγορών, κατόπιν εξ αποστάσεως διαδικτυακής ή τηλεφωνικής παραγγελίας προϊόντων επί πληρωμή, υπό την επιφύλαξη επάρκειας των αποθεμάτων.

Όροι και προϋποθέσεις Πωλήσεων 

Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος ή προβαίνει σε τηλεφωνική παραγγελία στους τηλεφωνικούς αριθμούς 2841090694 ή στο 28410 21488 και ώρες 12:00 έως 18:00 κατά τις ημέρες Δευτέρα έως Σάββατο  θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους που εδώ διατυπώνονται. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς του όρους οφείλει να αποφύγει τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και κάθε συναλλαγή με αυτό, καθώς και οποιαδήποτε τηλεφωνική παραγγελία προϊόντων. Αποστολή ή τηλεφωνική καταχώρηση της παραγγελίας σας συνεπάγεται αποδοχή της παρούσας Σύμβασης και όλων των όρων αυτής.

Παραγγελία προϊόντων / Σύμβαση πώλησης 

Η πραγματοποίηση παραγγελίας μέσα από το e-shop, ή μέσω τηλεφώνου αποτελεί σύναψη σύμβασης πώλησης εξ αποστάσεως, ρυθμιζόμενη, μεταξύ άλλων, και από το Νόμο 2251/1994 περί «Προστασίας των καταναλωτών», όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα και από τη σχετική ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Δυνατότητα σύναψης έγκυρης παραγγελίας μέσω του e-shop ή τηλεφωνικώς υφίσταται εφόσον πληρούνται οι διατάξεις περί δικαιοπρακτικής ικανότητας του ελληνικού Δικαίου, σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα. Έτσι, σε παραγγελίες μπορούν να προβούν και εκπρόσωποι νομικών προσώπων, ενώ η sakt επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να αξιώσει από τα υπεύθυνα κατά Νόμον πρόσωπα το τίμημα τυχόν παραγγελιών που θα πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα.

Προκειμένου να προβεί σε ηλεκτρονική παραγγελία, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να κάνει εγγραφή στην ιστοσελίδα της Sakt clothing καταχωρώντας τα απαιτούμενα στοιχεία για την εξακρίβωση της ταυτότητάς του [ονοματεπώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας, Κωδικό Εισόδου (Username) και τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (Password)]. Εναλλακτικά, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει την ηλεκτρονική παραγγελία του και ως μη εγγεγραμμένο μέλος, δηλαδή ως Επισκέπτης / GuestClient.

Οι παραγγελίες για την αποστολή προϊόντων, έναντι καταβολής προς την Sakt clothing του αντιστοίχου αναγραφόμενου στον παρόντα ιστότοπο τιμήματος, δίνονται διαδικτυακώς εγγράφως από τον πελάτη δια της συμπληρώσεως και αποστολής της σχετικής Φόρμας Παραγγελίας που υπάρχει στον παρόντα ιστότοπο (sakt.gr) και είναι δεσμευτικές μόνον εφόσον έγιναν δεκτές από την Sakt clothing , κατόπιν ενημέρωσης για την κατάσταση παραγγελίας που θα λάβει ο πελάτης με την Επιβεβαίωση Παραγγελίας, η οποία καταγράφεται στα συστήματα της Sakt clothing , εμφανίζεται στην οθόνη του πελάτη-χρήστη και αποστέλλεται με e-mail, σε συνέχεια υποβολής της παραγγελίας.

Προκειμένου να καταχωρηθεί τηλεφωνική σας παραγγελία, με πληρωμή μέσω αντικαταβολής, θα κληθείτε να παράσχετε τηλεφωνικά τις εξής πληροφορίες, οι οποίες καταγράφονται από το σύστημα της Sakt clothing Τον κωδικό και πλήρη περιγραφή/ποσότητα του προϊόντος/των προϊόντων που επιθυμείτε να προμηθευτείτε, καθώς και τα εξής προσωπικά σας στοιχεία: ονοματεπώνυμο, αριθμό κινητού τηλεφώνου, διεύθυνση αποστολής και διεύθυνση e-mail, την τελευταία εφόσον διαθέτετε.

Στις αναγραφόμενες τιμές λιανικής των διάφορων προϊόντων που αποτυπώνονται στις σελίδες του ιστοτόπου συμπεριλαμβάνεται ο νόμιμος Φ.Π.Α.

Οι διάφορες προσφορές προϊόντων ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων ή μέχρι παύσης της χρονικής ισχύος τους.

Επιβεβαίωση παραγγελίας 

Πριν ολοκληρώσετε την καταχώρηση της ηλεκτρονικής παραγγελίας σας, παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι έχετε αναγράψει σωστά όλα τα απαιτούμενα στοιχεία. Από τη στιγμή που καταχωρήσετε την παραγγελία, θα λάβετε e-mail επιβεβαίωσης, όπου θα αναφέρονται αναλυτικά όλα τα στοιχεία της παραγγελίας σας. Παρακαλούμε σημειώστε τον αριθμό παραγγελίας σε περίπτωση που χρειαστεί να επικοινωνήσετε μαζί μας. Έχετε την υποχρέωση να ελέγξετε την ορθότητα των στοιχείων της Επιβεβαίωσης Παραγγελίας και να ενημερώσετε γραπτώς την Axel Accessories (το αργότερο εντός 2 ωρών από τη λήψη της ως άνω ηλεκτρονικής ειδοποίησης Επιβεβαίωσης Παραγγελίας) για οποιοδήποτε σφάλμα, άλλως τα στοιχεία που αναφέρονται στην Επιβεβαίωση Παραγγελίας εφαρμόζονται ως έχουν στη Σύμβαση.

Στις περιπτώσεις τηλεφωνικής παραγγελίας, κατά την οποία η συνομιλία καταγράφεται, η παραγγελία λαμβάνει μοναδικό αριθμό, με τον οποίον εξειδικεύεται, για τον οποίο ο πελάτης ενημερώνεται άμεσα από την εταιρεία, με την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Αλλαγή παραγγελίας

Δεν μπορούμε να τροποποιήσουμε παραγγελίες που έχουν ήδη καταχωρηθεί στο σύστημα της Sakt clothing  ή έχουν δοθεί τηλεφωνικώς. Μπορείτε, όμως, να ακυρώσετε και να δημιουργήσετε μια νέα παραγγελία χωρίς επιπλέον χρέωση εντός δύο (2) ωρών από την καταχώρηση της παραγγελίας (ηλεκτρονική ή τηλεφωνική). Στην περίπτωση που ένα ή περισσότερα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμα, μπορείτε να ζητήσετε μερική αποστολή. Η παραπάνω αλλαγή μπορεί να γίνει με e-mail στο [email protected] και, σε περίπτωση που έχει πραγματοποιηθεί η παραγγελία τηλεφωνικά, και τηλεφωνικώς, στα τηλέφωνα παραγγελιών που αναφέρονται παραπάνω, οπότε θα ενημερωθείτε και μέσω τηλεφώνου για το τυχόν κόστος αλλαγής και την ακολουθητέα διαδικασία.

Ακύρωση παραγγελίας 

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας καλώντας μας στα τηλ 2841021488 2841090694ή μέσω e-mail [email protected] Αναλόγως του σταδίου εξέλιξης της παραγγελίας σας, θα σας ενημερώσουμε για τις επιλογές που έχετε. Εάν, πάντως, ακυρώσετε την παραγγελία σας ενώ τα προϊόντα έχουν ήδη παραδοθεί στο μεταφορέα, τότε θα επιβαρυνθείτε με τα έξοδα αποστολής (δηλαδή τα έξοδα της αποστολής των προϊόντων προς εσάς και της επιστροφής τους στην εταιρία).

Πολιτική Επιστροφών

Τα προϊόντα που αγοράζετε από την sakt.gr είναι επιλέξιμα για αλλαγή προϊόντων ή μεγέθους εάν τα παραληφθέντα είναι κατεστραμμένα ή διαφορετικά από τις φωτογραφίες που απεικονίζονται στο e-shop και επιστρέφονται εντός 4 εργάσιμων ημερών από την αγορά τους η επιβάρυνση  χρεώνομαστε εμείς . Για κάθε επιστροφή για τους παραπάνω λόγους το sakt.gr θα πρέπει να ενημερώνεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εντός 2 εργάσιμων  ημερών από την παραλαβή του δεματος σε περίπτωση που απαιτείται επιστροφή ή ανταλλαγή. Για κάθε επιστροφή ή αλλαγή σημειώστε ότι έχουμε χρέωση  5€ (ευρώ) . Μόλις λάβουμε και αποδεχθούμε το ως άνω ηλεκτρονικό σας μήνυμα  θα κανονίσουμε την παραλαβή από εσάς μέσω της εταιρίας Speedex Courier.

Η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει μόνο μετά την παραλαβή του δεματος και τον έλεγχό απο την ομάδα τις sakt.gr και υπό τον όρο ότι τα παραληφθέντα- επιστραφέντα προϊόντα  είναι άθικτα, δεν έχουν πλυθεί ή χρησιμοποιηθεί και φέρουν τις συνημμένες ετικέτες τους.

Δε δεχόμαστε επιστροφές εμπορευμάτων που έχουν χρησιμοποιηθεί ή δεν έχουν αποσταλεί σύμφωνα με την πολιτική επιστροφών του sakt.gr, το οποίο διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους επιστροφής. Για κάθε πληροφορία σχετικά με το δικαίωμα επιστροφής παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 6973609317