Τα προϊόντα που αγοράζετε από την sakt.gr είναι επιλέξιμα για αλλαγή προϊόντων ή μεγέθους εάν τα παραληφθέντα είναι κατεστραμμένα ή διαφορετικά από τις φωτογραφίες που απεικονίζονται στο e-shop και επιστρέφονται εντός 4 εργάσιμων ημερών από την αγορά τους η επιβάρυνση  χρεώνομαστε εμείς . Για κάθε επιστροφή για τους παραπάνω λόγους το sakt.gr θα πρέπει να ενημερώνεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εντός 2 εργάσιμων  ημερών από την παραλαβή του δεματος σε περίπτωση που απαιτείται επιστροφή ή ανταλλαγή. Για κάθε επιστροφή ή αλλαγή σημειώστε ότι έχουμε χρέωση  5€ (ευρώ) . Μόλις λάβουμε και αποδεχθούμε το ως άνω ηλεκτρονικό σας μήνυμα  θα κανονίσουμε την παραλαβή από εσάς μέσω της εταιρίας Speedex Courier.

Η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει μόνο μετά την παραλαβή του δεματος και τον έλεγχό απο την ομάδα τις sakt.gr και υπό τον όρο ότι τα παραληφθέντα- επιστραφέντα προϊόντα  είναι άθικτα, δεν έχουν πλυθεί ή χρησιμοποιηθεί και φέρουν τις συνημμένες ετικέτες τους.

Δε δεχόμαστε επιστροφές εμπορευμάτων που έχουν χρησιμοποιηθεί ή δεν έχουν αποσταλεί σύμφωνα με την πολιτική επιστροφών του sakt.gr, το οποίο διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους επιστροφής. 

Για κάθε πληροφορία σχετικά με το δικαίωμα επιστροφής παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 6973609317